Cherubs Locatiemanagement

Specialist in Locatiemanagement; de nieuwe aanpak

Cherubs Locatiemanagement breidt op korte termijn haar vier labels (faciliteiten) uit. Het pakket wordt completer door het leveren van meerdere labels. Je locatie is van A tot Z gefaciliteerd. 

In een eerdere blog gaven wij tips over hoe je jouw specialisme kan ontdekken aan de hand van onze journey (Locatiemanagement als Specialisme). Onze nieuwe aanpak met locatiemanagement als specialisme is nummer één prioriteit. We nemen je mee. 

De vier labels, Beveiliging, Gastvrijheid, Sluitsystemen & Installaties, de wij momenteel leveren breiden wij uit. De teller staat nu op een uitbreiding naar 10 labels, maar kunnen in de tijd toenemen. Het concept leent zich er voor om eenvoudig en flexibel op te schalen.

Uitbreiding faciliteiten

Als specialist locatiemanagement willen we in de lead zijn om een zo optimaal mogelijk pakket aan diensten te leveren. Van A tot Z de locatie van jou en onze huidige relaties faciliteren met als doel het bieden van een comfortabele werkomgeving. 

Van het leveren van een veilig en comfortabel gevoel naar het faciliteren van een comfortabele werkomgeving voor alle gebouwgebruikers.

Facilitair pakket

Door de samenwerking met diverse partners realiseren wij een optimaal facilitair pakket aan diensten. Echter zullen er regelmatig momenten zijn dat naar meer comfort en rust verlangt wordt. 

Geen probleem. Wij gaan in gesprek en kunnen de klantbehoefte analyseren, in kaart brengen en integreren in het facilitair pakket. Maatwerk of integraal. Onze partners staan graag voor ons en dus voor jou klaar. Het opgebouwde netwerk is stabiel en gevuld met kennis, kunde en expertise. Te meer als zich daar door uitbreiding van labels partners aan worden toegevoegd. Op deze manier kunnen wij onze belofte waarmaken: uw locatie van A tot Z gefaciliteerd. 

Locatiemanagement a la Cherubs

Locatiemanagement

Cherubs Locatiemanagement bieden wij op de markt aan als facilitair pakket. Door helderheid te houden is een verdeling gemaakt naar Service en naar Tech. De verdeling staat niet op zichzelf, maar zijn sterk met elkaar verbonden. Binnen de verdeling naar Service (S) en Tech (T) zijn labels aangebracht zoals de bekende Beveiliging (S), Gastvrijheid (S), Sluitsystemen (T) en Installaties (T). Nieuw in het assortiment zijn bijvoorbeeld community; het bieden van werkplekken als flexibele kantooromgeving (S) en narrowcasting; creëren van klantbeleving door het centraal informeren en communiceren via beeldschermen (T). 

Hoe gaaf als je een droom hebt, deze najaagt en werkelijkheid ziet worden. Veel wordt in het werk gesteld voor het realiseren van comfort en rust voor jou als klant, maar ook wij kunnen hier oprecht van genieten. 

Onze droom/visie: Cherubs profileert zich op de markt als specialist in locatiemanagement en geniet bekendheid op nationaal niveau.

Onze missie: alle gebouwgebruikers genieten optimaal van comfort en rust. Wij leveren een facilitair pakket met  services en tech. Wij ademen de liefde voor het vak uit in alle handelingen door het leveren van hoogwaardig locatiebeheer. 

Jij geeft ons de uitdaging, wij geven vertrouwen, rust en regie ervoor terug.

Roland Innemee
Bel gerust!
Roland Innemee