Beveiliging Cherubs 1

Vertrouw je de veiligheid van jouw locatie toe aan de gebruiker die vandaag als laatste het pand verlaat? Die is in gedachten nog bij zijn werk, of al bij de boodschappen die hij gaat doen. Hij denkt gewoon niet aan beveiliging.

Hoop je dan maar dat alle ramen gesloten zijn en dat de nooduitgang vrij is? Vertrouw je erop dat er geen sleutels achtergebleven zijn, dat alle apparatuur goed functioneert en dat er niets van waarde is blijven liggen op een tafel?

Dat kan anders, veilig en zeker.

Wij staan voor de veiligheid van jouw locatie. Onze planmatige aanpak omvat ieder aspect van de beveiliging: openingsronde, brand- en sluitronde, interne en externe controlerondes en cameratoezicht.

Tijdens een openingsronde, brand- en sluitronde, en interne en externe controleronde controleren wij alles wat een risico kan opleveren: apparatuur, hang- en sluitwerk, leidingen, enzovoorts. We noteren alle afwijkingen en opvallende zaken en geven dit door aan de betrokken medewerkers van onze andere labels van bijvoorbeeld Installaties en Gastvrijheid. Zo kunnen zij goed voorbereid aan hun dienst beginnen en voorkomen wij dat kleine gebreken uitgroeien tot grote problemen.

Wij geven gebruikers en bezoekers een comfortabel en veilig gevoel.

Cherubs - Rene Kluft, Festo
“Cherubs gaat verder dan het leveren van een afgesproken dienst”
René Kluft, Manager Finance & Control bij Festo BV
Festo BV, gevestigd te Delft, maakt al meer dan 12 jaar gebruik van de diensten van Cherubs. De dienstverlening van Cherubs kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit en betrokkenheid, ook bij het product wat door ons bedrijf zelf wordt geleverd. Waar wij ook zeer tevreden mee zijn is het feit dat indien Roland Innemee mogelijke verbeterpunten ziet, hij dit ook kenbaar maakt zodat onze organisaties daar baat bij hebben.
Beveiliging Cherubs 2

Openingsronde

Winter, 8 uur ’s ochtends. Het gebouw is donker en verlaten. Je bent de eerste. Ga je met volle aandacht aan het werk?

Dat kan wel. Als onze een openingsronde heeft gedaan. Ruim voor aanvang van de werktijd opent hij je gebouw. Hij controleert alle ruimtes en noteert opvallende zaken. Bij een defect of schade treft hij maatregelen, zoals het inlichten van de schoonmaakdienst bij een lekkage na een hevige wolkbreuk. Je medewerkers kunnen onbezorgd aan de slag in een comfortabele en veilige omgeving.

Met een openingsronde van Cherubs bespaar je kosten en verhoog je de veiligheid. Als je deze vorm van beveiliging in eigen beheer doet, moet je 4 á 5 medewerkers inzetten vanwege vakanties, vrije dagen, ziekte en andere uitval. Dat betekent ook 4 á 5 keer sleutels en codes uitdelen, waardoor de kans op bedrijfsdiefstal toeneemt.

Interne en externe controlerondes

Interne en externe controlerondes bieden extra zekerheid. De zichtbare aanwezigheid van onze beveiliger is al voldoende voor een comfortabeler en veiliger gevoel.

Dankzij de samenwerking tussen onze labels kan onze beveiliger een defect direct doorgeven aan de storingsdienst. Is zo’n connectie er niet, dan moet je op zoek naar een betrouwbare dienst. Overdag tijdens een werkdag kost dat al veel tijd, maar ’s avonds en in het weekend is het bijna onmogelijk.

Interne en externe controlerondes kunnen op permanente basis en tijdelijk. Bijvoorbeeld op momenten dat je locatie extra kwetsbaar is of dat controle bijzonder moeilijk is. Zoals tijdens grote verhuizingen en werkzaamheden, wanneer er voortdurend mensen in- en uitlopen en er veel onbekenden zijn.

Alarmopvolging

Bij onraad gaat onze surveillant naar de plaats van het alarm. Zij zijn getraind om te reageren op alarmmeldingen. Wij passen de beveiliging aan bij het veiligheidsniveau dat gewenst is voor jouw situatie. Als de risicoklasse laag is, kun je volstaan met een verbinding van je alarmsysteem met onze meldkamer. Als je alarmsysteem dan een signaal geeft, gaat onze surveillant meteen naar de betreffende locatie. Wij kunnen heel nauwkeurig inschatten of het een echte of een loze melding is, en kunnen heel snel opschalen.

We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.

Peterianne Innemee
Bel of app mij gerust!
Peterianne Innemee