De dader staat op beeld, maar onherkenbaar door de grove pixels. Gasten kunnen hun auto niet kwijt, want buurtbewoners bezetten de parkeerplaatsen. En horen die mensen eigenlijk wel in ons gebouw?

Voor controle is apparatuur nodig. Goede installaties leveren belangrijke meerwaarde, maar middelmatige installaties geven veel ergernis. Storingen lossen we op, maar we voorkomen liever dat ze ontstaan.

Dat maakt de keus op het eerste gezicht eenvoudig. Nu nog bepalen welke installatie goed is voor jou. Daarvoor werken wij samen met een specialist, die weet wat de beste oplossing is voor alle situaties.

De medewerkers van onze labels Gastvrijheid en Beveiliging zien iedere dag hoe goed een installatie voldoet. Die ervaringen delen zij met het label Installaties. Daarmee geven zij belangrijke informatie voor het onderhouden en optimaliseren van de installaties.

“Ik blijf steeds het goede gevoel houden zaken te doen met de beste mensen.”
Peter Meefout, Directeur bij Venduehuis der Notarissen te ‘s-Gravenhage en Van Stockum’s Veilingen
Sinds 1811 is het Venduehuis der Notarissen het meest gerenommeerde veilinghuis voor kunst en antiek in Nederland. En bij zo’n waardige positie hoort een waardige leverancier thuis, zoals Cherubs. De specialisten van Cherubs zijn behalve competent en professioneel, begaan met het wel en wee van mij als opdrachtgever, waardoor een innige band ontstaat die veel verder reikt dan een klant-leverancier relatie. Je kunt altijd op de specialisten van Cherubs rekenen. Zij luisteren goed naar de klant, zijn flexibel en loyaal. Ze zijn altijd bereid iets extra’s te doen, waardoor je steeds het goede gevoel blijft houden zaken te doen met de beste mensen die er op dit gebied bestaan. Cherubs levert voor het Venduehuis de labels receptiedienst, beveiliging en installaties.
Cherubs - Rene Kluft, Festo
“Cherubs gaat verder dan het leveren van een afgesproken dienst”
René Kluft, Manager Finance & Control bij Festo BV
Festo BV, gevestigd te Delft, maakt al meer dan 12 jaar gebruik van de diensten van Cherubs. De dienstverlening van Cherubs kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit en betrokkenheid, ook bij het product wat door ons bedrijf zelf wordt geleverd. Waar wij ook zeer tevreden mee zijn is het feit dat indien Roland Innemee mogelijke verbeterpunten ziet, hij dit ook kenbaar maakt zodat onze organisaties daar baat bij hebben.

Elektronische toegangscontrole

Staat op jouw locatie de deur de hele dag open zodat iedereen in en uit kan lopen? Of wil je dat alleen bevoegde personen binnen kunnen komen?

Uiteraard kan je elk personeelslid een sleutel geven, maar je kunt ook denken aan elektronisch gecontroleerde toegang. Dat kan bij elke ruimte. Denk bijvoorbeeld aan de serverruimte, de ruimte met de kluis of je magazijn.

Je kunt bij ons kiezen uit alle vormen van toegangscontrole: op basis van een kaart, van vingerafdruksysteem of van een irisscan. Met installaties voor toegangscontrole kan je een overzicht maken van de aanwezige personen, zodat je bij een ontruimingsalarm precies kunt zien wie zich in het gebouw bevindt.

Installaties Cherubs 1

Camerasystemen

Je wilt graag zien wie zich toegang verleent tot jouw locatie. Je wilt dat klanten zich comfortabel en veilig voelen, dat je personeel weet dat er op hun veiligheid gelet wordt.

Als er een misdrijf gepleegd wordt, vraagt de politie als eerste naar camerabeelden. Dat is niet voor niets: beelden kunnen in veel gevallen bijdragen aan de oplossing van een misdrijf.

Onze leverancier levert camerasystemen die een beeld van de gehele ruimte geven (overzicht) of inzoomen op het gezicht van iemand die een ruimte betreedt (herkenning). Je kunt onder andere kiezen voor lichtgevoelige camera’s, die zich aanpassen aan de hoeveelheid licht in een ruimte. Een camerasysteem kan bovendien gekoppeld worden aan een alarmsysteem.

Brand- en ontruimingsinstallaties

Onze brand- en ontruimingsinstallaties zijn een onmisbare hulp voor een snelle en ordelijke ontruiming van je locatie. Het signaal voor de ontruiming wordt gegeven door een zogenaamde Slow-Whoop. Wij beschikken over speciale meetapparatuur om te bepalen waar die geplaatst moet worden, zodat iedereen in het gebouw het goed kan horen. We kijken onder meer naar de dikte van de muren en deuren, de akoestiek in het gebouw en machines die veel geluid produceren.

Onze installaties voor brand en ontruiming voldoen aan alle wettelijke eisen, zoals NEN 2575.

Installaties Cherubs 2

Inbraakalarmsystemen

Verzekeraars eisen in veel gevallen dat je een klasse 2 alarmsysteem aanlegt. Omdat deze eis zo vaak voorkomt, bestaan er veel verschillende uitvoeringen van deze systemen. Wij adviseren je graag over de juiste keus.

Wij baseren ons advies op een analyse van jouw pand en de wijze waarop je medewerkers het pand gebruiken. Op basis van deze analyse kunnen wij je ook adviseren over het plaatsen van sensors en deurcontacten.

Dataverwerking

Datanetwerken zijn alle systemen waarover gegevens worden verstuurd: het computernetwerk, de telefoonverbindingen, alarminstallatie, toegangscontrole, videofoon en centrale deuropening.

Onze leverancier werkt met bekabelingsystemen die geschikt zijn voor al deze vormen van dataverkeer. Daarom is één centraal punt genoeg voor alle techniek, en dat bespaart veel ruimte. Onze leverancier kan je ook helpen met een laserverbinding: de ideale oplossing als jouw locatie meerdere gebouwen bevat.

Parkeren en toegang

Voorkom irritaties over “wild parkeren”. Hou controle over de parkeerplaatsen op je terrein. Bijvoorbeeld met een slagboom, eventueel in combinatie met een toegangscontrolesysteem. Onze leverancier levert een slagboom van een gerenommeerd merk, en afgestemd op de verkeersdrukte bij een bedrijfsverzamelgebouw.

Laadpalen

Optimaal werkende laadpalen of laadstations op jouw locatie, onze leverancier levert en plaatst die graag voor je. Onze leverancier is partner van Blue Current, levert de ALFEN ICU met de ‘gratis back-up office’, en, is als enige bedrijf in Den Haag, partner-installateur voor EV-BOX en TESLA MOTORS.

We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.
Bel of app mij gerust!
Peterianne Innemee