Installaties in een bedrijfsverzamelgebouw dragen toegevoegde waarde bij aan de kwalitatieve locatiemanagement die Cherubs levert. Hierbij vindt er een nauwe samenwerking met het label beveiliging plaats.

De installaties op een locatie dienen als ondersteunende factor voor alle facilitaire diensten binnen een bedrijfsverzamelgebouw. Ze voegen namelijk waarde toe aan de dagelijkse processen door deze gemakkelijker te laten verlopen. Wij focussen ons niet op het oplossen van storingen, maar wij voorkomen juist dat ze ontstaan. 

Installaties

Samen met onze partner die gespecialiseerd is in installaties faciliteren en beheren wij alle technische diensten op uw locatie. Wij bepalen welke installaties goed zijn voor de locatie en uiteraard wat de beste oplossing is voor de situatie.

Wij maken gebruik van diverse installaties op het gebied van facilitaire en technische dienstverlening, zoals: 

 • Elektrische toegangscontrole 
 • Camerasystemen 
 • Brand- en ontruimingsinstallaties 
 • Inbraak alarmsysteem
 • Dataverwerking
 • Parkeer- en toegangssysteem 
 • Laadpalen Installatie 

Elektrische toegangscontrole

Het eerste installatiesysteem wat wij faciliteren voor uw bedrijfsverzamelgebouw is een elektronisch toegangssysteem, waarbij u kunt kiezen uit verschillende vormen van toegangscontrole: op basis van een kaart, van vingerafdruksysteem of van een irisscan. 

Met installaties voor toegangscontrole heeft u overzicht over de aanwezige personen, zodat u bijvoorbeeld bij een ontruimingsalarm precies kunt zien wie zich in het gebouw bevindt. Op deze manier draagt ook het label installaties bij aan de veiligheid van uw multi tenant. 

Camerasystemen

De camerasystemen van Cherubs worden samen met een gespecialiseerde partner als facilitaire dienst aan u geleverd. De camera’s in uw bedrijfsverzamelgebouw hebben als doel de preventieve beveiliging van het gebouw te ondersteunen. Daarnaast zijn de camerabeelden voor een X aantal uren opgeslagen, zodat de beelden teruggekeken kunnen worden bij misdaad of overtredingen.

Onze leverancier levert camerasystemen met verschillende functionaliteiten zoals:
Een camera die het beeld van de gehele ruimte overzichtelijk weergeeft
Een camera die kan inzoomen op het gezicht van iemand die een ruimte betreedt (gezichtsherkenning)
Een camera die lichtgevoelig is zodat hij zich kan aanpassen aan de hoeveelheid licht in een ruimte
Scan mijn locatie

Alle camera’s zijn gekoppeld aan een alarmsysteem, waardoor de veiligheid van uw bedrijfsverzamelgebouw verbeterd. Bovendien is het mogelijk om live beelden af te spelen van uw camera’s, zodat het mogelijk is om ter plekke toezicht te houden. Dit reduceert de actietijd bij calamiteiten en verhoogt het serviceniveau van locatiemanagement.

Brand- en ontruimingsinstallaties

Onze brand- en ontruimingsinstallaties zijn een onmisbare hulp voor een snelle en ordelijke ontruiming van uw locatie (bedrijfsverzamelgebouw).

Het signaal voor de ontruiming wordt gegeven door een zogenaamde Slow-Whoop. Met speciale meetapparatuur bepalen wij waar deze geplaatst moet worden, zodat iedereen in het gebouw het alarm duidelijk kan horen. Er zijn verschillende factoren die wij meenemen in het berekenen van de perfecte plek voor de installatie; zoals de dikte van de muren en de akoestiek van het gebouw. Door deze factoren mee te nemen weten wij zeker dat de installatie zijn optimale werking heeft.

Onze installaties voor brand en ontruiming voldoen aan alle wettelijke eisen, zoals:

 • Als eerste de NEN 2575 voor het ontwerp, uitvoering, compatibiliteit en de kwaliteit van ontruimingsinstallaties.
 • Ten tweede de NEN 1010 voor het realiseren van veilige elektrische installaties.
 • Ten Derde de NEN 2535 voor de brandveiligheid van gebouwen. 
 • Als laatste de NEN-EN 54 reeks voor automatische brandmeldinstallaties.

Inbraaksystemen

Installaties

Elk bedrijfsverzamelgebouw heeft een inbraakalarmsysteem nodig voor onder andere inbraakpreventie. Naast het feit dat de verzekering een klasse 2 alarmsysteem eist voor de beveiliging van uw bedrijfspand, is het ook een belangrijk aspect voor de veiligheid van uw medewerkers en uw eigendommen. 

De voordelen van een alarmsysteem zijn 

 • Geld besparen: Door inbraak in je pand te voorkomen of snel bij calamiteiten aanwezig te zijn bespaar je geld. 
 • Neemt zorgen weg: Je hoeft je niet constant zorgen te maken over de veiligheid van uw pand en uw werknemers, waardoor u zich meer kunt focussen op de core business. 
 • Inbraakpreventie: Door het plaatsen van camera’s en een alarmsysteem worden dieven afgeschrikt. 

Cherubs analyseert uw bedrijfsverzamelgebouw en de wijze waarop uw werknemers het pand gebruiken. Op basis van deze analyse stellen wij een advies op over het plaatsen van onder andere sensoren en deelcontacten. 

Samen met een gespecialiseerde partner beschermen wij uw pand tegen inbraak.

Dataverwerking

Datanetwerken zijn alle systemen waarmee u gegevens verstuurd: het computernetwerk, de telefoonverbindingen, alarminstallatie, toegangscontrole, videofoon en een centrale deuropening.

Onze partner werkt met universele bekabelingssystemen die geschikt zijn voor al de bovengenoemde vormen van dataverkeer. Eén centraal punt is genoeg voor alle techniek en dit bespaart veel ruimte. Daarnaast kunnen wij een laserverbinding faciliteren die een ideale oplossing biedt voor uw dataverwerking indien u over meerdere gebouwen beschikt.

Parkeren en toegang

Door middel van een slagboom, eventueel in combinatie met een toegangscontrolesysteem, kan er gemakkelijk controle worden gehouden over het parkeren op het terrein van een bedrijfsverzamelgebouw. Door deze techniek te gebruiken wordt het parkeren overzichtelijk en wordt de toegang tot het terrein beheert. Het systeem weet precies welke auto’s er op het terrein staan en welke bevoegdheden bepaalde kentekens hebben. Ook koppelt het systeem de kentekens van de auto’s aan medewerkers. Dit maakt helder inzichtelijk van wie welke auto is, hiermee kan het toegangscontrolesysteem bepalen welke auto naar binnen mag.

Laadpalen

Steeds meer werknemers rijden in een elektrische auto, hierdoor is het onmisbaar om een laadpaal voorziening op uw bedrijventerrein te installeren. Onze partner van Blue Current, faciliteert laadpalen als ‘AFLEN ICU’ met de gratis back-up office en is, als enige bedrijf in Den Haag, partner-installateur voor EV-BOX en TESLA MOTORS.

Communicatie

Binnen Cherubs werken alle labels samen. Doordat gespecialiseerde partners hun krachten bundelen, kan Cherubs zich focussen op het uitstekend beheren en faciliteren van uw bedrijfsverzamelgebouw. De medewerkers van de labels gastvrijheid en beveiliging houden de installaties nauwkeurig in te gaten, ze geven belangrijke informatie over het onderhouden en optimaliseren van de dienstverlening door aan het label installaties. Met deze informatie kunnen de medewerkers de installaties zo optimaal mogelijk instellen en beheren. 

Deze samenwerking zorgt voor snelle en deskundige facilitaire dienstverlening.

peter-meefout
“Ik blijf steeds het goede gevoel houden zaken te doen met de beste mensen.”
Peter Meefout, Directeur bij Venduehuis der Notarissen te ‘s-Gravenhage en Van Stockum’s Veilingen
Sinds 1811 is het Venduehuis der Notarissen het meest gerenommeerde veilinghuis voor kunst en antiek in Nederland. En bij zo’n waardige positie hoort een waardige leverancier thuis, zoals Cherubs. De specialisten van Cherubs zijn behalve competent en professioneel, begaan met het wel en wee van mij als opdrachtgever, waardoor een innige band ontstaat die veel verder reikt dan een klant-leverancier relatie. Je kunt altijd op de specialisten van Cherubs rekenen. Zij luisteren goed naar de klant, zijn flexibel en loyaal. Ze zijn altijd bereid iets extra’s te doen, waardoor je steeds het goede gevoel blijft houden zaken te doen met de beste mensen die er op dit gebied bestaan. Cherubs levert voor het Venduehuis de labels receptiedienst, beveiliging en installaties.
We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.
Peterianne Innemee
Bel gerust!
Peterianne Innemee