iLOQ sluitsysteem digitale sleutel

Sluitsystemen

Een combinatie van een goed sluitplan met het juiste sleutelbeheer verhoogt het comfort en de veiligheid van een bedrijfsverzamelgebouw. 

Cherubs-iLOQ-kantoor

Door middel van een digitaal sluitsysteem is het sleutelbeheer en de sleuteluitgifte makkelijker te faciliteren voor het gebouw beheer van een locatie. Vooral als wij kijken naar het locatiemanagement van een bedrijfsverzamelgebouw is het van groot belang dat het beheer goed toezicht houdt.

Sleutelplan | Sluitplan

Een sleutelplan, ook wel een sluitplan, is een systeem waarbij iemand eindverantwoordelijke is en bepaalt wie tot welke deur toegang heeft.

Een digitaal sluitsysteem is een intelligent toegangssysteem door middel van een magneet sleutel.

Wat is een ILOQ magneet sleutel?

Cherubs-iLOQ-sleutelbeheer

Deze sleutel heeft een continue werking zonder batterijen. Dit komt doordat het via een magneet verbonden is met een slot. Digitaal kan er via een systeem ingesteld worden voor welke deuren deze chip toegang heeft. Hierdoor zijn de toegangsrechten makkelijk in te zien, te beheren en uit te breiden. Er hoeven geen mechanische sleutels meer uitgegeven te worden. Doordat het deur sluitsysteem digitaal te beheren is, kunnen verloren, gestolen of niet geretourneerde sleutels direct uitgeschakeld worden.

Dit maakt het sluitsysteem toegankelijk, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en bovenal ontzettend veilig, omdat je het systeem niet kunt saboteren.

De voordelen van een sluitsysteem:

Inbraakpreventie

Doordat verloren, gestolen of niet geretourneerde sleutels direct uitgeschakeld kunnen worden, is dit systeem ontzettend veilig. Daarnaast is de sleutel niet te kopiëren en blijft deze intact tijdens een stroomstoring.

Toegankelijk & vriendelijk sluitsysteem

Geen grote sleutelbossen meer, maar één sleutel voor alle deuren waartoe de gebouwgebruiker toegang heeft. Een makkelijk en gepersonaliseerde sleutel voor elke gebruiker.

Volledige controle en makkelijk te beheren

In één systeem kunnen de toegangsrechten ingezien, uitgebreid en beheert worden.

Onderhoud & milieuvriendelijk sluitsysteem

Doordat één sleutel voor meerdere systemen werkt en geen batterijen nodig heeft, is het systeem duurzaam en innovatief.

Weinig administratie en laag in onderhoud

In het sluitsysteem wat Cherubs levert is overzichtelijk en in één oogopslag te zien welke sleutels er in omloop zijn en welke toegangsrechten de sleutel heeft. De sleutel is volledig digitaal te beheren, waardoor het onderhoud slechts in kleine mate aanwezig is in vergelijking tot een mechanische sleutel.  

We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.

Waarom ILOQ?

Het is een sluitsysteem zonder bekabeling, zonder batterijen, duurzaam en plezierig in het gebruik. ILOQ geeft totale controle over het sleutelbeheer van een locatie. De sleutels zijn geprogrammeerd, waardoor je iedere sleutel afzonderlijk kunt blokkeren.

Het inbrengen van de sleutel in de cilinder zorgt voor precies genoeg elektriciteit om de code uit te lezen. Geen batterijen, geen bedrading.

Onze service

Cherubs maakt voor de klant een sleutelplan en wij onderhouden deze nauwgezet. Dat vraagt om scherpe controle, iedere dag.

Door onze hechte samenwerking kunnen wij kwaliteit garanderen. Het innovatieve sluitsysteem van ILOQ verhoogt de veiligheid van onze sloten. Daarnaast kunnen wij snel schakelen tussen het sluitsysteem, de beveiliging en installaties, door ons brede aanbod aan facilitaire diensten. Hierdoor is communicatie één van onze sterkste punten. Dit zorgt voor kwalitatieve veiligheid en dat er geen veiligheidsrisico’s ontstaan op een locatie.

Ben jij benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw locatie op het gebied van sluitsystemen?

Peterianne Innemee
Bel gerust!
Peterianne Innemee