Locatiemanagement

Locatiemanagement Cherubs 1

Er lijkt altijd wel iets aan de hand met een gebouw. En voor iedere situatie moet je een ander bedrijf bellen. Verschillende vakgebieden, met eigen regels en eigen vaktermen.

Zo ontstaan misverstanden, tijdverlies en tegenvallers.
Dat kan anders, makkelijker en efficiënter.

Cherubs houdt grip op het beheer dankzij integraal locatiemanagement. Onze diensten zijn ondergebracht in 4 labels.

Lees hier hoe wij het rendement van jouw gebouw verbeteren.
Wil je weten wat wij kunnen doen voor jouw bedrijfsverzamelgebouw, kantoor of winkel? Bel 070 404 03 01 of mail info@chrbs.nl.

Hoe sta je ervoor?

“Ik blijf steeds het goede gevoel houden zaken te doen met de beste mensen.”
Peter Meefout, Directeur bij Venduehuis der Notarissen te ‘s-Gravenhage en Van Stockum’s Veilingen
Sinds 1811 is het Venduehuis der Notarissen het meest gerenommeerde veilinghuis voor kunst en antiek in Nederland. En bij zo’n waardige positie hoort een waardige leverancier thuis, zoals Cherubs. De specialisten van Cherubs zijn behalve competent en professioneel, begaan met het wel en wee van mij als opdrachtgever, waardoor een innige band ontstaat die veel verder reikt dan een klant-leverancier relatie. Je kunt altijd op de specialisten van Cherubs rekenen. Zij luisteren goed naar de klant, zijn flexibel en loyaal. Ze zijn altijd bereid iets extra’s te doen, waardoor je steeds het goede gevoel blijft houden zaken te doen met de beste mensen die er op dit gebied bestaan. Cherubs levert voor het Venduehuis de labels receptiedienst, beveiliging en installaties.
Cherubs - Rene Kluft, Festo
“Cherubs gaat verder dan het leveren van een afgesproken dienst”
René Kluft, Manager Finance & Control bij Festo BV
Festo BV, gevestigd te Delft, maakt al meer dan 12 jaar gebruik van de diensten van Cherubs. De dienstverlening van Cherubs kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit en betrokkenheid, ook bij het product wat door ons bedrijf zelf wordt geleverd. Waar wij ook zeer tevreden mee zijn is het feit dat indien Roland Innemee mogelijke verbeterpunten ziet, hij dit ook kenbaar maakt zodat onze organisaties daar baat bij hebben.
Locatiemanagement Cherubs 2

Onze aanpak

We beginnen met een grondig onderzoek van je locatie: installaties, gebruikers, omgeving, enzovoorts. Dat onderzoek kunnen we uitwerken in een advies waar je zelf mee aan de slag kunt, of we werken het uit in een plan van aanpak en verzorgen ook de uitvoering.

Als wij de uitvoering verzorgen, dan verdelen we de werkzaamheden over onze labels, want kwaliteit vraagt om specialisatie. Wij houden de regie, verzorgen de communicatie en verslaglegging. Je hoeft dus alleen ons nummer te kennen, want wij regelen het voor je.

Wij zijn thuis in alle disciplines van gebouwbeheer: we spreken de taal en kennen de regels. Daarom werken wij vloeiend samen met de vakspecialisten in onze labels, zij staan garant voor de perfecte uitvoering. En wanneer gewenst kan een van jouw huidige leveranciers ook worden ondergebracht binnen ons locatiemanagement.

Onze labels werken samen en versterken elkaar en dat geeft belangrijke meerwaarde voor het locatiemanagement. Als bijvoorbeeld een beveiliger tijdens een ronde ziet dat een apparaat niet goed werkt, schakelt hij zelf het label Installaties in. Dankzij die flexibiliteit kunnen wij snel reageren en nare gevolgen voorkomen. Uiteraard maken wij heldere afspraken voor deze situaties en wordt van iedere actie rapport opgemaakt.

Labels

Onderhoud

Technische apparatuur slijt. Zo ontstaan problemen. Wij voorkomen die met hoogwaardig onderhoud. Onderhoud van sluitsystemen, elektrische installaties, airconditioning, verwarming, … enzovoorts. Nauwkeurige controles volgens afgepaste schema’s, wettelijke voorschriften en kwaliteitsnormen.

Storingen

Storingen zijn verraderlijk. Het lijkt vaak een lokaal probleem, maar de gevolgen zijn soms erg groot. Een defecte camera betekent dat er geen toezicht is, door een stroomstoring kan een apparaat worden uitgeschakeld, een slot dat hapert kan een volgende keer blokkeren. Daarom hebben wij een storingsdienst: 24/7, 365 dagen per jaar.

We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.
Bel of app mij gerust!
Roland Innemee