Herken je dit? Mensen die ongeduldig wachten en leveranciers die onzeker om zich heen kijken? Hoor je dat al twee keer is gevraagd om die kapotte lamp te vervangen? Zo worden huurders ontevreden en dat gaat ten koste van je rendement.

Dienstverlening kan anders, snel en vriendelijk.

Perfect gastheerschap is de kern van ons handelen en je vindt het terug in alle onderdelen van ons werk. Met excellente service, een glimlach en persoonlijke aandacht zorgen wij voor meer werkplezier en hoger rendement van jouw locatie.

Wij geven meer dan gastvrijheid, wij geven een gevoel.

“Ik blijf steeds het goede gevoel houden zaken te doen met de beste mensen.”
Peter Meefout, Directeur bij Venduehuis der Notarissen te ‘s-Gravenhage en Van Stockum’s Veilingen
Sinds 1811 is het Venduehuis der Notarissen het meest gerenommeerde veilinghuis voor kunst en antiek in Nederland. En bij zo’n waardige positie hoort een waardige leverancier thuis, zoals Cherubs. De specialisten van Cherubs zijn behalve competent en professioneel, begaan met het wel en wee van mij als opdrachtgever, waardoor een innige band ontstaat die veel verder reikt dan een klant-leverancier relatie. Je kunt altijd op de specialisten van Cherubs rekenen. Zij luisteren goed naar de klant, zijn flexibel en loyaal. Ze zijn altijd bereid iets extra’s te doen, waardoor je steeds het goede gevoel blijft houden zaken te doen met de beste mensen die er op dit gebied bestaan. Cherubs levert voor het Venduehuis de labels receptiedienst, beveiliging en installaties.
Cherubs - Rene Kluft, Festo
“Cherubs gaat verder dan het leveren van een afgesproken dienst”
René Kluft, Manager Finance & Control bij Festo BV
Festo BV, gevestigd te Delft, maakt al meer dan 12 jaar gebruik van de diensten van Cherubs. De dienstverlening van Cherubs kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit en betrokkenheid, ook bij het product wat door ons bedrijf zelf wordt geleverd. Waar wij ook zeer tevreden mee zijn is het feit dat indien Roland Innemee mogelijke verbeterpunten ziet, hij dit ook kenbaar maakt zodat onze organisaties daar baat bij hebben.
Gastvrijheid Cherubs 1

Receptiediensten

Onze receptionisten zijn perfecte gastvrouwen en gastheren. Ze beantwoorden de telefoon, nemen de post aan en ontvangen iedere gebruiker en bezoeker met een glimlach. Iedereen wordt snel en adequaat geholpen.

Onze receptionisten staan voor perfecte gastvrijheid en verstaan de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Zij zetten de kernwaarden van jouw bedrijf om in gedrag en maken zo van ieder bezoek een unieke ervaring voor gebruiker en bezoekers.

Receptionisten van Cherubs zijn de verlenging van onze beveiliging. Ze beschikken over security awareness: ze herkennen verdachte situaties en zijn altijd alert.

De receptie is de centrale plek tijdens een calamiteit; hier komen alle lijnen samen. Onze receptionisten houden hun hoofd koel in hectische situaties en schakelen meteen de juiste instanties in. Zij zijn inzetbaar als bedrijfshulpverlener (BHV’er) en lezen de beveiligingscamera’s uit.

Gastvrijheid Cherubs 2

BHV-app

Iemand wordt onwel, waar is de BHV’er? … is er wel een BHV’er aanwezig?

Piepers en portofoons worden regelmatig vergeten en het bord waarop aanwezigheid wordt gemeld, wordt vaak niet bijgewerkt. Zo ontstaat schijnveiligheid.

Voorkom dit met onze BHV-app. Daarmee weet je altijd hoeveel BHV’ers op jouw locatie aanwezig zijn en waar ze zich bevinden. Die locaties kan je bovendien op een centraal punt zichtbaar maken met behulp van narrowcasting.

Als een BHV’er wordt opgeroepen, krijgt hij meteen uitleg over de situatie. Daarmee kan hij de juiste beslissingen nemen en dat bespaart veel tijd. Kostbare tijd.

De app is tevens in te zetten voor de facilitaire dienstverlening. Met de app kunnen we gastvrijheid versterken door te registreren welke ruimtes worden gebruikt, moeten worden schoongemaakt of waar iets moet worden aangevuld. De app is getoetst en voldoet aan alle wettelijke eisen.

Begeleiden leveranciers

Onze receptionisten maken afspraken met leveranciers, ontvangen en begeleiden de bezorging, controleren de levering en verzorgen de administratieve afhandeling. Ze maken een rapportage van alle relevante gebeurtenissen en delen deze met de betrokken medewerkers van onze overige labels van bijvoorbeeld Beveiliging en Installaties, zodat deze goed voorbereid zijn voor hun dienst.

Telefooncentrale

Een kleine extra service, maar met een grote impact: een telefooncentrale. Daarmee wordt iedereen vriendelijk te woord gestaan op jouw locatie. Als je geen tijd hebt om een gesprek aan te nemen, dan doen wij dat voor je. We maken een aantekening van het gesprek en na afloop mailen we dit naar je toe.

We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.
Bel of app mij gerust!
Roland Innemee