Sponsor van TheHagueRoyals

Cherubs is sponsor en draagt The Hague Royals een warm hart toe.

Hoe facilitair management en topsport hand in hand gaan.

Als Cherubs dragen we The Hague Royals een warm hart toe en sponsoren hen ruimhartig. Een upcoming basketbalteam met pit en ambitie om te groeien in professie. Bij zo’n ambitie ligt de focus op het verstevigen van het team en sterk te worden in het spel. 

Alle elementen die hier niet direct aan bijdragen zijn bijzaak en horen gefaciliteerd te zijn. Hierbij valt te denken aan kleding, sponsoring, logistieke zaken, maar ook de randzaken die komen kijken bij het spelen van een wedstrijd, zoals een werkend scorebord. Het is dan best wel teleurstellend als de wedstrijd later aanvangt omdat een storing is opgetreden, maar des te groter als het niet opgelost kan worden en de wedstrijd wordt afgelast. Een scorebord is namelijk essentieel en bepaald of een wedstrijd wel of niet doorgaat. Als deze niet doorgaat, dan gaan de punten automatisch naar de tegenpartij.

“In our World
We are better together
than apart

Zo is het ook in de zakelijke wereld. Focus op je core-business als bedrijf en daarbij bouwen aan een sterk team die bekwaam wordt in het spel. Alle zaken die hierom heen van belang zijn, moeten gefaciliteerd zijn en draaien stationair, zoals huisvesting, onderhoud, frontdesk, beveiliging, ICT. Daar bouw je als bedrijf op.

Elke dag als facilitaire beheerder voorbereid te werk gaan zorgt ervoor dat storingen en defecten snel kunnen worden opgeschaald. De facilitaire diensten zijn geïnstrueerd en onderling sterk met elkaar verbonden. De storingsdiensten zijn 24/7 bereikbaar en schakelen snel en effectief zodat tijd en kosten tot een minimum worden beperkt. Ruimte om zaken niet door te laten gaan is geen optie. Dit vraagt focus, discipline, toewijding en plezier. Topsport. Elke dag.

  • ps1: Geïnspireerd? Bel, mail of App Peterianne 06 48 27 85 13
  • ps2: Facilitair management is 1 van de pijlers waar het dak Locatiemanagement op rust

Bij het beheren van een (bedrijfs)verzamelgebouw / campus komen 1.000 en 1 dingen kijken waar u helemaal geen zin in heeft. U heeft wel andere dingen te doen. Cherubs blinkt uit in de 1.000 en 1 dingen. Wij noemen dit ‘Locatiemanagement’. Laat ons u ontzorgen.

Kijk eens op www.chrbs.nl om te zien wat Cherubs allemaal voor u kan betekenen.

Roland Innemee
Bel gerust!
Roland Innemee