Gastvrijheid Cherubs

Het belang van gastvrijheid op het kantoor

In deze blog belichten wij de belangrijkste punten voor gastvrijheid in een gebouw. Onze ervaring in bedrijfsverzamelgebouwen willen wij graag met u delen.

Gastvrijheid heeft een gezicht, een gezicht met een glimlach. Gastvrouwen en -heren zijn het visitekaartje voor bezoekers, gebruikers en gasten van een bedrijfsverzamelgebouw en in het bijzonder de Caballero Fabriek, beter bekend als de CabFab. De parel van Den Haag.

Geen enkel systeem kan de menselijke charme evenaren.

De Caballero Fabriek is een bijzondere plek waar ondernemers samenkomen en elkaar ontmoeten. Een bedrijfsverzamelgebouw gevestigd op het bedrijventerrein De Binckhorst is bedoeld voor startende en kleine ondernemers. Een plek waar innovatief en creatief zijn niet alleen gewaardeerd wordt, maar eigenlijk zelfs een must is. De huurders profiteren van elkaars kennis en het netwerk wat daarbij hoort. 

DE EERSTE INDRUK

Voor een bedrijfsverzamelgebouw is gastvrijheid niet weg te denken. De eerste indruk kan je maar één keer maken. Sterker nog: de eerste indruk is blijvend en veelal de juiste. Zelfs een fractie van een moment waarop je het verschil kan maken. De hoogste tijd om het serieus te nemen en daarom genoeg reden om te doen wat nodig is om een goede sfeer te bouwen. 

Gastvrijheid bedrijfsverzamelgebouw Caballero Fabriek Cherubs

Sfeer en comfort bouwen vraagt om afstemming en inlevingsvermogen. Cherubs zorgt voor die sfeer en comfort met haar professionele team, vanaf het moment van entree tot het moment van vertrek waarbij je de slagbomen in je achteruitkijkspiegel kleiner ziet worden. Er is gastvrijheid voor iedereen: huurders, bezoekers en alle andere gasten. 

25 JAAR PROCESSEN

Cherubs zit momenteel 12 jaar in de CabFab gevestigd en mag zich met gepaste trots huisleverancier noemen. Toen we binnenkwamen faciliteerde we de beveiliging voor de fabriek, maar intussen zijn daar meer labels aan toegevoegd (label gastvrijheid, label installaties, label sluitsystemen). Alles onder de paraplu van locatiemanagement

De toevoegingen zijn verlopen door middel van een natuurlijk proces. Maar zoals het spreekwoord zegt: “Aken en Keulen zijn niet op een dag gebouwd”, geldt dit ook voor ons. Visie schrijven, doelstellingen bepalen, ondernemersrisico nemen met investeringen doen, een team bouwen, met de juiste gesprekspartners aan tafel zitten, inspelen op behoeften en marktvraag….(grote) dromen tot uitwerking zien willen komen is een groot werk en eist tijd en geduld. Geduld met een grote G. Ook wij hebben avonden doorgewerkt, met handen in het haar gezeten, het gevoel te hebben “waar ben ik aan begonnen”, geen doorbraak of lichtpuntje te zien en investeringen te doen die niet ergens toe leiden. 

Frustrerend, maar de medaille heeft altijd een andere zijde….

De kennis, kunde, vaardigheden die in de loop der jaren zijn opgebouwd zijn eigen gemaakt en ingebed in onze cultuur. Open, onderzoekend en een nieuwsgierige houding brengen je verder. In staat zijn jezelf te onderwijzen en te leren om gebeurtenissen, mensen en informatie met elkaar te verbinden. Ruimte maken om te ontdekken welke patronen onder gebeurtenissen liggen en waar je zelf of de ander invloed op uit kan oefenen. Geen training van een dag, maar bijna een levenswerk van momenteel 25 jaar. 

VERBONDENHEID

Het levenswerk is eigen en daardoor natuurlijk. Beveiliging in de avond is de FrontDesk (zie blog FrontDesk) overdag. Onmiskenbaar met elkaar verbonden om optimaal comfort te bieden aan de bedrijvigheid op locatie. 

Installaties, Beveiliging en FrontDesk gaan hand in hand in hand. Alertheid overdag voor een urgente melding op een alarminstallatie voorkomt hoge kosten, servicemonteurs en tijd in de nacht. 

De labels zijn sterk met elkaar geschakeld. Ze grijpen in op elkaars processen dat zorgt voor een krachtige en hechte basis. Elke schakel voegt waarde toe aan de keten als geheel en voor onze klant in het bijzonder.   

Cherubs speelt dus een grote rol en heeft een onmisbare functie in het faciliteren van het locatiemanagement.

Peterianne Innemee
Bel gerust!
Peterianne Innemee