geschiedenis Cherubs

De geschiedenis van Cherubs

In deze blog vertellen wij het ontstaan van Cherubs en welke ontwikkelingen ons bedrijf de afgelopen jaren heeft begaan.

Van het beveiligen van locaties naar het bieden van een werkomgeving met een comfortabel gevoel voor alle gebouwgebruikers. Die weg hebben wij als Cherubs belopen en zijn wandelend onderweg. 

HET ONTSTAAN

“Het startpunt was het oprichten van mijn eigen beveiligingsbedrijf Cerberus Beveiliging in 1996, waarmee we mensen een veilig en gerustgesteld gevoel wilden geven.” Met dit bedrijf regelden wij met name de beveiliging voor risico locaties. Wij leverden hondengeleiders. De naam komt voort uit de Griekse mythologie waar Cerberus de hond is met drie koppen die de poorten van Hades bewaakte.

Nog voordat we ons gingen specialiseren deden we in beveiliging alleen man-met-hond beveiliging bij verzamelgebouwen. Veel nachtwerk en een markt die al snel verzadigde en de concurrentie op de loer lag. In plaats van flinterdunne marges najagen vroegen we ons op een moment oprecht af of dit onze droom was: willen we dit blijven doen of zijn wij in staat om het concept te veranderen? We gingen de uitdaging aan en zijn de dienst beveiliging gaan uitbreiden met een partner voor het leveren en monteren van camerasystemen. Het nieuwe concept draaide goed onder de naam Cerberus Beveiliging. 

DE VERANDERING

Ongeveer 9 jaar geleden veranderde mijn, en daarmee ons, leven volledig. Door een aantal gebeurtenissen begon ik anders naar het leven te kijken en kon ik mij niet langer vereenzelvigen met de naam Cerberus. Op een bovennatuurlijke wijze is de naam Cherubs Beveiliging tot stand gekomen.

De naam Cherubs is afkomstig uit De Bijbel. De Cherubs is een wezen van 8 a 9 meter hoog die dienst doet als beschermer van Het Paradijs, Het Hof van Eden, maar ook beschermen zij met hun vleugelen De Ark van het Verbond. 

Eigenlijk doen wij nu precies dat wat de Cherubs(en) destijds deden. Beschermen wat kostbaar is en het bieden van veiligheid en comfort.

Een (levens)reis van hel naar hemel. En het wordt alleen maar mooier, groter en completer. Ons bedrijf hebben wij door de jaren heen uitgebreid met meerdere diensten waaronder sluitsystemen en gastvrijheid. Wij merkten dat wij de klant meer konden bieden en klanten het prettig vonden om ‘bediend’ te worden. Naast veiligheid willen wij mensen een comfortabel gevoel geven in het gebouw waarin zij elke dag, het grootste gedeelte van de dag, zijn.

DE PARAPLU VAN LOCATIEMANAGEMENT

De uitbreiding van diensten onder de noemer Cherubs Beveiliging hebben wij aangepakt door samenwerkingen aan te gaan met partners. Want die topkwaliteit die wij onze klanten beloven kan alleen bereikt worden door specialisten.  

We hebben ondanks de Corona niet stil gezeten. Een wederom nieuwe aanpak die bijna als vanzelfsprekend vraagt om een herziene naam van het bedrijf. Gedurfd en vol vertrouwen hebben we ingezet om de diensten beveiliging, gastvrijheid, installaties en sluitsystemen te labelen en naar buiten te brengen onder de paraplu van locatiemanagement. Locatiemanagement voor een comfortabele werkomgeving en waar het veilig voelen inherent aan is. 

Cherubs is de naam. 

Roland Innemee
Bel gerust!
Roland Innemee