Onze werkwijze

Onze werkwijze bestaan uit vier uitgangspunten:

  • De (vraag van de) klant staat altijd centraal
  • Cherubs denkt eerst in oplossingen en dan pas in middelen
  • Cherubs levert maatwerk
  • Cherubs is flexibel en biedt een compleet pakket aan diensten door een sterk partnerprogramma

De (vraag van de) klant staat altijd centraal

Wij zetten de klant altijd op de eerste plek. Doordat onze prioriteit bij onze klant ligt, creëren wij een duidelijk beeld van de behoeften. Wij zullen ten alle tijden met de klant en zijn gebouw meedenken en altijd een stapje extra willen zetten.

Wij kijken niet alleen naar de klant zijn behoeften, maar nog veel belangrijker, wij kijken naar wat het gebouw nodig heeft.

Cherubs denkt eerst in oplossingen en dan pas in middelen

Door onze focus 100% op de klant te leggen kijken wij eerst naar de behoefte en denken wij daarna pas in middelen. Via deze weg helpen wij onze klant naar een hoger niveau en maken wij hen blij met onze diensten.

Dit doen wij bijvoorbeeld door het uitvoeren van een uitgebreide locatiescan in het gebouw. Hieruit komt een advies dat wordt vrijgegeven in een plan van aanpak waarin maatwerk op het gebied van locatiemanagement is toegepast op het betreffende gebouw.

Cherubs levert doorlopend maatwerk

Elke locatie is anders, daarom leveren wij een persoonlijke aanpak. In het advies dat hieraan gekoppeld zit beschrijven wij de locatie en welke behoeften er zijn vanuit de opdrachtgever en het gebouw. Wij nemen de diensten in het plan op waarvan zij nodig zijn voor de locatie en hoe deze tot uiting zullen komen met de huidige leveranciers of diensten op de desbetreffende locatie. Op deze manier is onze dienstverlening volledig gepersonaliseerd en leveren wij écht maatwerk.

Het verschil wordt gemaakt in de details en vooral in het perfect laten samensmelten van alle diensten. Voor iedere locatie gaan wij weer op zoek naar de perfecte oplossingen. Bovendien zijn we pro-actief, in nauwe samenwerking met onze klanten, doorlopend bezig met het optimaliseren en doorontwikkelen van uw locatie.

Cherubs is flexibel en biedt een compleet pakket aan diensten door een sterk partnerprogramma

Wij, als specialist in locatiemanagement, leveren samen met onze gespecialiseerde partners maatwerk aan uw locatie. Met behulp van dit partnerprogramma doen wij er alles aan om de diensten in het aangeschafte pakket met een zo’n optimaal mogelijke kwaliteit te leveren.

Cherubs is het centrale aanspreekpunt. Met ons aan uw zij, wordt het locatiebeheer in uw verzamelgebouw volledig gefaciliteerd en beheert.

Een hecht netwerk dat bestaat uit partners, leveranciers en medewerkers leidt tot een nauwe en directe samenwerking. Deze manier van werken zorgt voor een optimale communicatie, een verhoging van de kwaliteit en bespaart geld op de lange termijn.

Peterianne Innemee
Bel gerust!
Peterianne Innemee