Doe de schijnveiligheidsquiz en kijk hoe je er voor staat!
Over beveiliging wordt vaak wat te makkelijk gedacht. We horen regelmatig opmerkingen als: ‘volgens mij is het gewoon goed geregeld’ of ‘er gebeurt bij ons nooit iets’.

Soms lijken situaties veilig maar heb je eigenlijk te maken met schijnveiligheid. Met onze Schijnveiligheidsquiz krijg je inzicht in de mate van (schijn)veiligheid op jouw locatie. Je krijgt 10 vragen over (on)veilige situaties. De vraag is eenvoudig: hoe is dat op jouw locatie geregeld?

Gratis adviesgesprek!
Elke maand verloten we onder de deelnemers van de Schijnveiligheidsquiz een gratis adviesgesprek. Hierin inventariseren we jouw situatie en krijg je een beheer- en beveiligingsadvies op maat. Laat aan het einde van de quiz je naam en e-mailadres achter voor de brochure en wie weet komen we bij jou op bezoek!
Vraag {{index + 1}}
Onderwerp: {{ question.subject }}
{{ question.question }}
Toelichting
Goed! {{answer.answer_title}}
Fout! {{answer.answer_title}}
{{answer.comment}}

Zijn er schijnveilige situaties op jouw locatie? Meldt het ons!

Zijn er ongastvrije situaties op jouw locatie? Meldt het ons!

Neem contact op Volg Cherubs op LinkedIn

Quiz brochure aanvraag

Elke maand verloten we onder de deelnemers van de Schijnveiligheidsquiz een gratis adviesgesprek. Hierin inventariseren we jouw situatie en krijg je een beheer- en beveiligingsadvies op maat. Laat je gegevens achter en maak kans! Ook ontvang je alvast onze brochure.

Roland Innemee
Bel gerust!
Roland Innemee