iLOQ sluitsysteem digitale sleutel

Digitaal iLOQ sluitsysteem voor monumentaal pand

Het pand van Motion Church in Utrecht maakt deel uit van een complex met meerdere ruimtes. Die ruimtes worden gebruikt door diverse organisaties en verenigingen voor vergaderingen, theater- en dansrepetities. Met zo veel verschillende gebruikers was het een enorme opgave om de toegang op een betrouwbare manier te regelen. Onder de gebruikers waren veel vrijwilligers die vaak tijdelijk een taak vervulden. Daardoor was het vrijwel onmogelijk om overzicht te houden over het sleutelgebruik.

De kerk zocht een oplossing die garant staat voor controle en flexibiliteit. Hun zoektocht bracht hen bij Cherubs Sluitsystemen. Die boden de ideale oplossing met het iLOQ S10 sluitsysteem.

Onderhoudsarm, zonder bekabeling en batterij

De chip van het iLOQ S10 sluitsysteem wordt naar persoonlijke wensen en behoeften geprogrammeerd door Cherubs Sluitsystemen. In die programmering wordt vastgelegd wie de eigenaar is, tot welke ruimtes de eigenaar toegang heeft, op welke dagen en op welke uren. Alles ligt vast. En een nieuwe medewerker hoeft niet te wachten op de aanmaak van een sleutel, maar kan direct aan de slag.

Het iLOQ S10-systeem werkt zonder stroom. De sleutel wekt zelf stroom op door de beweging van het inbrengen in de cilinder. Dat is precies genoeg om de code uit te lezen, daarom werkt het systeem zonder batterijen. Er hoeft ook geen bedrading te worden aangelegd. Dat bespaart veel installatiekosten en het voorkomt dat een gebouw wordt ontsierd door zichtbare kabels langs deuren en muren. Een welkome bijkomstigheid voor het monumentale pand van de Motion Church.

Volledige controle met maximale flexibiliteit

Cherubs Sluitsystemen beheert de programmering op afstand. Een verloren sleutel of een sleutel van een vrijwilliger die stopt met zijn functie, kan direct worden “uitgezet”. De sleutel werkt dan niet meer en er is geen risico op ongewenst bezoek. En als de theatergroep besluit om in het vervolg op een andere dag te repeteren, past Cherubs dat aan in de programmering.

Cherubs - Eric Bolhuis, CBRE
“Cherubs hecht waarde aan het juist uitvoeren van taken”
Eric Bolhuis, Technical Manager bij CBRE Nederland Retail
Cherubs doet niet alleen maar beveiliging, maar heeft een breed pakket aan diensten. Ik heb ze leren kennen als een plezierige partner die denkt aan veiligheid, huurders, brandveiligheid en een aanspreekpunt is voor allerlei facilitaire zaken. Het is een bedrijf dat vele zaken aankan maar haar verplichtingen niet uit het oog verliest.

We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.

Roland Innemee
Bel gerust!
Roland Innemee