Frontdesk, receptiedienst

Hogere bezettingsgraad met tijdelijke verhuur

De coronacrisis heeft ondernemers hard geraakt. Veel bedrijven hebben maatregelen moeten nemen en sommige hebben zelfs de huur van hun werkruimte opgezegd. Eigenaren van bedrijfsverzamelgebouwen zien de leegstand toenemen en zoeken oplossingen. Zo ook een van onze opdrachtgevers. Voor deze opdrachtgever hebben wij de bedrijfsvoering aangepast, zodat wij nu huurders kunnen bedienen in twee segmenten: vast en flexibel.

Vaste huurders

Vaste huurders geven zekerheid, zekerheid voor omzet en planning. Daarom ziet iedere vastgoedeigenaar het liefst vaste huurders. Wij hebben een plan van aanpak gemaakt om deze huurders aan te trekken. Een plan op maat, helemaal gericht op de signatuur van de doelgroep.

Inspelen op nieuwe wensen opent nieuwe markten

Het plan omvat diverse activiteiten die gericht zijn op het bouwen van een community van huurders. Op die manier versterken wij de relaties tussen de huurders en de band met de omgeving: het verzamelgebouw. Hiervoor organiseren wij activiteiten die aansluiten bij het werk van de bedrijven. De huurders nodigen relaties uit voor deze bijeenkomsten en ook wij putten uit onze rijkelijk en divers opgebouwd netwerk, waardoor wij in contact komen met potentiële nieuwe huurders.

Tijdelijke verhuur en flexplekken

Het aantal vaste huurders loopt terug sinds de coronacrisis. Bedrijven stoten hun kantoorpanden af en zelfstandige professionals werken thuis of op locatie bij hun klant. Maar de behoefte aan ruimte blijft bestaan, niet permanent, maar incidenteel. Daar spelen wij op in door te zorgen voor een hogere bezettingsgraad, met flexplekken en mogelijkheden voor tijdelijke huur, variërend van enkele uren tot enkele maanden. Daarmee compenseren wij de terugloop van de vaste verhuur.

Flexibiliteit is belangrijk voor deze vorm van verhuur. De huurders hebben soms op zeer korte termijn een ruimte nodig, daarom zorgen wij ervoor dat er altijd ruimtes paraat zijn voor verschillende groepsgroottes. Binnen een uur richten we iedere ruimte in, conform de afgegeven richtlijnen en maatregelen van het RIVM en het Kabinet, voor de gewenste zakelijke activiteit: vergaderen, een workshop, presenteren, een sociale events of gewoon, als tijdelijke werkruimte. De huurders kunnen gebruik maken van de diensten van het verzamelgebouw en worden volledig ontzorgd.

Cherubs - Eric Bolhuis, CBRE
“Cherubs hecht waarde aan het juist uitvoeren van taken”
Eric Bolhuis, Technical Manager bij CBRE Nederland Retail
Cherubs doet niet alleen maar beveiliging, maar heeft een breed pakket aan diensten. Ik heb ze leren kennen als een plezierige partner die denkt aan veiligheid, huurders, brandveiligheid en een aanspreekpunt is voor allerlei facilitaire zaken. Het is een bedrijf dat vele zaken aankan maar haar verplichtingen niet uit het oog verliest.
We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.
Peterianne Innemee
Bel gerust!
Peterianne Innemee