Hoge onderhoudskosten aan je verzamelgebouw?

Te hoge onderhoudskosten aan je verzamelgebouw? Da’s zuur!

Locatiemanagement geeft tot 25% besparing op onderhoud
Besparing op uren
Het steeds weer opnieuw oppakken van openstaande punten na oplevering van een verbouwing kost veel energie en tijd. Als wij het regelen dan weet je zeker dat het wordt opgeleverd zonder verlies van uren en zonder onnodige kosten.
Besparing op werk
Bij verzamelgebouwen waar wij het locatiemanagement uitvoeren treden we op als projectleider bij onderhoud en vervanging. Met onze kritische houding blijven de leveranciers scherp en loopt de uitvoering en planning conform afspraak.
Besparing in geld
Met ruim 25 jaar ervaring in locatiemanagement en gebouwbeheer weten we dat klein onderhoud meer dan 80% van je aandacht én budget vraagt. Bij ons is dat minder en besparen we tot wel 25% op onderhoudskosten!

Altijd het totaalplaatje voor ogen

In plaats van scherp in te kopen zijn wij scherp op de meerwaarde en samenhang van de dienstverlening. Met het resultaat dat de verschillende leveranciers goed samenwerken. Tijdens het project blijven we kritisch en maken we heldere afspraken met hen. We houden van korte lijnen en vlotte opvolging zodat een project altijd binnen de afgesproken tijd wordt afgerond. Zo besparen we onnodige kosten op het onderhoud van jouw bedrijfsverzamelgebouw. Een besparing en daarmee een meerwaarde van maar liefst 20-25%.

Mentale besparing

Naast een besparing op tijd en kwaliteit levert onze inzet een mentale ‘besparing’. Wij houden altijd het totaalplaatje voor ogen en zorgen dat jij je niet druk hoeft te maken of alles wel goed geregeld is. En dat is wel zo relaxt.

Lees ook de review van Festo BV hieronder:

De voordelen van Cherubs Locatiemanagement:
20-25% kostenbesparing
1 aanspreekpunt
24/7 telefonisch bereikbaar
25 jaar ervaring
Profiteer nu van 25% kostenbesparing!
Roland Innemee
Bel gerust!
Roland Innemee