Geschiedenis

Cerberus beveiliging

Wij begonnen in 1996 met het oprichten van het beveiligingsbedrijf ‘Cerberus Beveiliging’, ons doel was om bedrijven een veilig en geruststellend gevoel te leveren. Destijds faciliteerde wij met name de beveiliging voor risico locaties. Hier leverden wij hondengeleiders die vanuit de tak animale beveiliging verantwoordelijk waren voor de locatie. De naam komt voort uit de Griekse mythologie, waar Cerberus de hond is met drie koppen die de poorten van Hades bewaakt.

Wanneer je goed werk levert, komt al snel de vraag of je meer kan betekenen voor de opdrachtgever. Wij merkten dat er veel ruis aanwezig was tussen de verschillende facilitaire diensten die een bedrijfsverzamelgebouw rijk is. Dit probleem hebben wij aangepakt.

Onze opdrachtgevers hadden een behoefte die wij konden invullen. In 2014 besloten wij daarom ons uit te breiden; we voegde gastvrijheid, installaties en sluitsystemen toe aan onze dienstverlening. Deze nieuwe manier van facilitaire dienstverlening kreeg de naam Cherubs.

Waar komt de naam ‘Cherubs’ vandaan?

De naam ‘Cherubs’ is afkomstig uit De Bijbel. Cherubs is een wezen van 8 a 9 meter hoog die dienst doet als beschermer van Het Paradijs, Het Hof van Eden, maar ook beschermen zij met hun vleugelen De Ark van het Verbond.

Eigenlijk doen wij nu precies dat wat de Cherubs(en) destijds deden; beschermen wat kostbaar is en het bieden van veiligheid en comfort.

Peterianne Innemee
Bel gerust!
Peterianne Innemee