Gastvrijheid bedrijfsverzamelgebouw Caballero Fabriek Cherubs

Ware gastvrijheid bij bedrijfsverzamelgebouw de Caballero Fabriek

Gastvrijheid is voor een bedrijfsverzamelgebouw van groot belang. Alles wordt beter met een goede sfeer: je gesprek verloopt vlotter, je bereikt eerder een mooie deal en je werkt lekkerder. Cherubs zorgt voor zo’n sfeer bij de Caballero Fabriek, met gastvrijheid voor iedereen, huurders en bezoekers, vanaf de binnenkomst tot het moment van afscheid.

Tevreden huurders

Zo krijgt iedereen een positieve indruk en zijn huurders tevreden. De tevredenheid van de huurders nam nog meer toe toen Cherubs zich ontfermde over de toegang tot het terrein rond de Caballero Fabriek. Het parkeersysteem van het terrein viel geregeld uit en dat leidde tot flinke overlast.

De Caballero Fabriek is een bedrijfsverzamelgebouw waar circa 100 bedrijven gehuisvest zijn. En op het terrein bevinden zich naast de Caballero Fabriek ook nog restaurant Mama Kelly en zorginstelling Harting-Bank. Al die mensen willen aan het eind van de dag naar huis, maar de uitgang was regelmatig geblokkeerd door storing van het parkeersysteem.

Positief gevoel

Cherubs heeft het probleem opgelost door bij de uitrit een gastvrouw of gastheer te plaatsen. Die kon direct ingrijpen als de slagboom blokkeerde of de betaalautomaat weigerde. Zo werd iedereen met een glimlach geholpen en veranderde irritatie in een positief gevoel.

Iedereen onthoudt het vriendelijke afscheid

Gastvrijheid is de basis voor een geslaagd evenement. Daarom wordt op de Caballero Fabriek bij evenementen met meer dan 50 gasten iedereen welkom geheten door onze gastvrouwen en -heren. Iedere gast wordt warm onthaald bij het binnenrijden van het terrein; de route wordt vriendelijk uitgelegd en de gast krijgt de nodige aanwijzingen, zoals voor het parkeren.

Charme en klantvriendelijkheid

Gastvrijheid heeft een gezicht, een gezicht met een glimlach. Onze gastvrouwen en -heren zijn het visitekaartje voor bezoekers, gebruikers en gasten van de bedrijven en in het bijzonder de Caballero Fabriek. Geen enkel systeem kan deze klantvriendelijkheid en charme evenaren.

Fotografie: ScagliolaBrakkee
Architect renovatie Caballero Fabriek: GROUP A

Cherubs - Eric Bolhuis, CBRE
“Cherubs hecht waarde aan het juist uitvoeren van taken”
Eric Bolhuis, Technical Manager bij CBRE Nederland Retail
Cherubs doet niet alleen maar beveiliging, maar heeft een breed pakket aan diensten. Ik heb ze leren kennen als een plezierige partner die denkt aan veiligheid, huurders, brandveiligheid en een aanspreekpunt is voor allerlei facilitaire zaken. Het is een bedrijf dat vele zaken aankan maar haar verplichtingen niet uit het oog verliest.
We vertellen je graag meer
We staan en gaan voor niks minder dan het beste resultaat. Laat je gegevens achter of bel of mail ons. We helpen je graag verder.
Peterianne Innemee
Bel gerust!
Peterianne Innemee